Avis – Rent a Car Podgorica, Budva, Tivat – Crna Gora

Akcija 5+2

AVIS rent a car Crna Gora

Iznajmljivanje vozila po najboljim uslovima

Bilo koje vozilo iz širokog asortimana novih automobila možete rentirati na period koji Vama odgovara, a mi ćemo se potruditi da Vam ponudimo najpovoljniju cijenu. Smatramo da proces iznajmljivanja vozila nikako ne treba da bude komplikovan i skup, zato često imamo SPECIJALNE PONUDE za naše klijente.

Kontaktirajte nas putem online formulara ili nas pozovite i rezervišite vozilo već danas. Avis stručno i ljubazno osoblje će Vam pomoći da napravite najbolji izbor.

Naše usluge možete koristiti u Podgorici (Aerodrom, Downtown) i Tivtu.

Akcija 5+2

Avis vjeruje u pružanje najbolje usluge rentiranja vozila svojim klijentima. To je jedan od razloga zašto smo Vam pripremili pogodnost produženog korišćenja naših vozila – na najam od 5 dana dobijate čak 2 dana GRATIS!

Dugoročni najam vozila - AVIS Flex

Naša Flex ponuda predstavlja najam automobila na period duži od mjesec dana. Nastala je kako bi Vam omogućila sigurnost i udobnost na putu, uz minimalne troškove.

Sada je možete iskoristiti i po specijalnim cijenama!

Rezervišite vozilo iz naše Flex ponude na period od minimum 30 dana i uživajte u svim pogodnostima. Automobili su potpuno novi, a možete ih preuzeti na nekoj od naših lokacija. Za više informacija o uslovima dugoročnog najma popunite online formular ili nas pozovite.